Θεατρικό Παιχνίδι Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Χαϊμαλίνα

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Χαϊμαλίνα, διοργανώνεται θεατρικό παιχνίδι από τις παιδαγωγούς Νατάσα Φασουλά, Αγάπη Βρέτζου και Φαίη Χαρτοφύλακα!
Το θεατρικό παιχνίδι, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά, μέσα από την ασφάλεια που τους παρέχουν διαφορετικοί ρόλοι, να εκφράσουν συναισθήματα, να διερευνήσουν και να ανακαλύψουν το κόσμο γύρω τους, αλλά και να βρουν μία θέση μέσα σε αυτόν. Η αλληλεπίδραση, η συνεργασία, η καλλιέργεια της φαντασίας παίρνουν σάρκα και οστά στο θεατρικό παιχνίδι και οδηγούν σε ένα ταξίδι ανακάλυψης της γνώσης, του διαφορετικού “άλλου”, αλλά και της καλύτερης γνώσης του ποιος είμαι εγώ.
Καλούμε, λοιπόν, όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν τη Παρασκευή 10/8 στις 11:00πμ στο θεατρικό παιχνίδι αυτό, στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Ανωγείων!
Γιατί η ζωή μας είναι γεμάτη από στιγμές και οι στιγμές μας, έχουν το χρώμα της έκφρασης μας! Όσο πιο κοντά είμαστε σε αυτήν, όσο δε φοβόμαστε να την εξωτερικεύσουμε, τόσο πιο όμορφα νιώθουμε. Γιατί, μην ξεχνάς! Είναι σημαντικό να νιώθουμε και να ζούμε με χαρά! Το θεατρικό παιχνίδι ,είναι ένας τρόπος να ανακαλύψεις και να απελευθερώσεις τον εαυτό σου, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες στη συνεργασία, στο γέλιο, στην ευαισθητοποίηση και φυσικά στο παιχνίδι!
ΥΓ. Όσα παιδιά έρθουν, να φέρουν μαζί τους τα παρακάτω:
Κέφι, συναίσθημα και πολλή πολλή φαντασία!

Ηλικία συμμετοχής: από 6 ετών και άνω.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s