Θεατρικό Παιχνίδι Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Χαϊμαλίνα

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Χαϊμαλίνα, διοργανώνεται θεατρικό παιχνίδι από τις παιδαγωγούς Νατάσα Φασουλά, Αγάπη Βρέτζου και Φαίη Χαρτοφύλακα!
Το θεατρικό παιχνίδι, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά, μέσα από την ασφάλεια που τους παρέχουν διαφορετικοί ρόλοι, να εκφράσουν συναισθήματα, να διερευνήσουν και να ανακαλύψουν το κόσμο γύρω τους, αλλά και να βρουν μία θέση μέσα σε αυτόν. Η αλληλεπίδραση, η συνεργασία, η καλλιέργεια της φαντασίας παίρνουν σάρκα και οστά στο θεατρικό παιχνίδι και οδηγούν σε ένα ταξίδι ανακάλυψης της γνώσης, του διαφορετικού «άλλου», αλλά και της καλύτερης γνώσης του ποιος είμαι εγώ.
Καλούμε, λοιπόν, όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν τη Παρασκευή 10/8 στις 11:00πμ στο θεατρικό παιχνίδι αυτό, στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Ανωγείων!
Γιατί η ζωή μας είναι γεμάτη από στιγμές και οι στιγμές μας, έχουν το χρώμα της έκφρασης μας! Όσο πιο κοντά είμαστε σε αυτήν, όσο δε φοβόμαστε να την εξωτερικεύσουμε, τόσο πιο όμορφα νιώθουμε. Γιατί, μην ξεχνάς! Είναι σημαντικό να νιώθουμε και να ζούμε με χαρά! Το θεατρικό παιχνίδι ,είναι ένας τρόπος να ανακαλύψεις και να απελευθερώσεις τον εαυτό σου, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες στη συνεργασία, στο γέλιο, στην ευαισθητοποίηση και φυσικά στο παιχνίδι!
ΥΓ. Όσα παιδιά έρθουν, να φέρουν μαζί τους τα παρακάτω:
Κέφι, συναίσθημα και πολλή πολλή φαντασία!

Ηλικία συμμετοχής: από 6 ετών και άνω.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s